Sfeervol en duurzaam wonen aan de rand van de stad

Stap uw nieuwe leven binnen en ontdek het woongenot van Nieuwveense Landen. In deze nieuwbouwwijk aan de noordwestkant van Meppel heeft iedere buurt een eigen karakter. Kiest u voor een stadse sfeer of houdt u juist van een dorpse omgeving? U voelt zich altijd thuis in Nieuwveense Landen. Vrije kavel of projectontwikkeling: elke woning in de wijk is zeer duurzaam gebouwd en biedt u veel leefruimte. En dat met de voorzieningen van de stad op slechts een paar minuten fietsen.

Duurzame wijk

Nieuwveense Landen wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Uw woning wordt optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koudesysteem, een duurzaam alternatief voor stoken op gas.

Omringd door natuur

U woont naast de prachtige natuurgebieden van Giethoorn, de Weerribben en het Holtingerveld. Slechts iets verderop liggen het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Ook binnen de wijk is aandacht voor groen en water.

Stadse sfeer, dorps karakter

Alle deelbuurten hebben een eigen karakter met aandacht voor architectuur, moderne technieken en hoogwaardige materialen. Uw nieuwe wijk is ruim opgezet met goede routes naar de stad, het NS-station, de snelwegen en het buitengebied. Aan de rand van de wijk is gestart met de aanleg van een landschapspark.

Meppel Bruist

Vanaf de stadsrand zijn alle voorzieningen vlakbij. Laat u verrassen door een aantrekkelijk aanbod aan voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants, een theater en een ziekenhuis. Meppel bruist het hele jaar door van de culturele en feestelijke evenementen.

"Waardevol naar de toekomst"
Toon belangstelling

Kavelkaart Nieuwveense Landen

Nieuwveense Landen zal tot 2040 uitgroeien tot een groene woonwijk met ongeveer 2.000 woningen: huurwoningen, koopwoningen en woningen op vrije kavels. In Broeklanden zijn nog een aantal vrije kavels beschikbaar. Daarnaast zullen er binnenkort diverse nieuwbouwprojecten van start gaan.

In centrumwonen zijn ook nog enkele kavels te koop. Voor meer informatie www.meppel.nl/kavelstekoop.

Klik hier voor het totale nieuwbouwaanbod in Meppel

Kavelkaart
Filteren op:
X
zoom in
zoom uit
Filter »

Prijs

Aantal kamers:

Woonoppervlakte:

Kavelgrootte

Woningsoort

Kavelkaart

Vrije Kavels

Een droomhuis bouwen dat helemaal voldoet aan uw eigen wensen? Kies dan voor een vrije kavel. U kiest uw eigen architect en bouwer. Met een vrije kavel kunt u alle kanten op, uiteraard passend binnen het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.

De verkoop van de vrije kavels wordt actief begeleid door onze kavelcoach. Zij vertelt u alles over de mogelijkheden en noodzakelijke vergunningen. Bovendien staat zij u bij tijdens de eerste fase van de bouw.

Lees meer Bekijk hier de brochure over de vrije kavels

Inschrijfformulier Vrije Kavels Broeklanden
"Ik begeleid u van begin tot eind met het bouwen van uw droomhuis."
Contact kavelcoach

Toon belangstelling voor Nieuwveense Landen

Interesse in een vrije kavel in Nieuwveense Landen? Of herkent u uw droomhuis in een van de nieuwbouwprojecten? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en om uw belangstelling te tonen. We nemen snel contact met u op.

Heeft u specifiek interesse in de vrije kavels dan kunt u hier het inschrijfformulier voor de vrije kavels vinden.

Belangstellingsformulier

* Deze velden zijn verplicht

Neem contact op met Meppel

* Deze velden zijn verplicht